Sitecore WFFM 8.1 incorrectly detects forged request

Sitecore Web Forms For Marketers 8.1 rev.151217 (Update-1) has recently been released, see release notes here As mentioned in the release notes this includes a new feature to prevent forging request.

For some reason I’m seeing valid request (the initial form was served by the Sitecore server and is submitted back to the same server) incorrectly being detected as forged request which causes the form the error. I’m currently working with Sitecore to try to understand why this is happening and understand what the root cause is. I will let you know if i figure out this issue.

Please let me know if anyone else is running into the same issue hopefully it can help troubleshoot this. Also Sitecore can provide a custom DLL which avoids the page crashing in this scenario.

Advertisements

4 thoughts on “Sitecore WFFM 8.1 incorrectly detects forged request

    1. Hi, I’ve not had time to look into this further due to other priorities. However Sitecore has provided us a custom DLL as a workaround. The issue id for this is 456464 I’m sure they can provide you same DLL. Just curious what session state provider are you using?

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s